18.1.09

Kolo Ndalu

"Hee Sri, gek opo?"
........
"Yo, nyuwun ngapuro yo. Aku ra iso teko"
........
"Karo sopo wae?"
........
"Lha mbak tiwi?"
........
"Dino opo tho? Pitu likur tho?"
........
"O.. telong puluh siji tho. Tak kiro pitu likur"
........
"Wee, kowe wes penak yo.. Aku wis tuwo ngene jik rekoso.."
........
"Yho, ra iso dipekso tho.. Ben bocahe dewe..."


Duh sibu.. Kulo nyuwun ngapunten nggih.. Dereng saget maringipun Ibu bagyo..

2 comments:

joolean said...

translation dong =)

MoMo said...

di sini :D